Fredagsfolkeren - dit fortællemødested

For alle - hver fredag fra kl. 14 - 16 - hele året rundt!

Da Fredagsfolkeren gik i luften for første gang i april 2017, kom der fire mennesker. I dag er der 34 mennesker på listen over faste fredagsfolk, og der er altid plads til nye. 

I Fredagsfolkeren får vi kaffe og kage - med mere. Vi får nemlig også hinandens store og små livsfortællinger og nyder det; uanset om vi fortæller eller lytter.

Man kommer hurtigt til at lære flokken godt at kende. Eller, som en fredagsfolker har sagt det:

"Da jeg kom i Fredagsfolkeren første gang, kendte jeg ingen, men nu har jeg fået 30 nye mennesker at hilse på og snakke med, når jeg enten møder dem på gaden eller til andre arrangementer i kirken."

Udover at mødes i kirkens mødelokale, så tager Fredagsfolkeren også på ture ud af huset og skaber på den måde nye fortællinger sammen. 

Se fredagsfolkerens program:


Juleønsket om køkkenteater gik i opfyldelse

Dec. 2019

Fredagsfolkeren er et fortællemødested drevet af frivillige kræfter ved Sønderbro Kirke.  Alt hvad Fredagsfolkeren foretager sig sker ved fælles hjælp, og for penge vi selv har skrabet sammen med kaffekassen. 

Når vi vælger vores oplevelser, er ønsket altid, at de skal give anledning til at føje nye oplevelser til vores egen og fællesskabets fortællinger - ligesom vores oplevelser også helst skal være en anledning til gode samtaler med et fælles udgangspunkt. Alle de ønsker lever køkkenteatret ”Udsigter fra min bedstemors køkken” fra WunderVerk op til, og derfor besluttede vi, at satse på hele tre forestillinger, så alle i flokken kunne være med.  Vi vendte bunden i vejret på kaffekassen, en fredagsfolker spyttede anonymt godt i kassen - og til sidst gik juleønsket for 32 mennesker i alderen 60 -92 år for alvor i opfyldelse, da Fonden Ensomme Gamles Værn sendte Fredagsfolkeren en flot økonomisk håndsrækning.

Så nu sker det, her i december, at fredagsfolket kommer i teatret og ovenikøbet hjemme i køkkenet hos Sønderbro Kirkes organist Lotte Bille Glæsel. Gæstfrihed er også en stor oplevelse, og vi glæder os til det hele! 

Af hjertet tak til Fonden Ensomme Gamles Værn for den bedste julegave til Fredagsfolkeren! 

Find Fredagsfolkeren på Facebook: https://www.facebook.com/groups/279504529120634/

Foto: Anette Asp fra WunderVerk med bedstemor, der fortæller sin livshistorie til gæsterne omkring bordet.

Program for Fredagsfolkeren:

03apr kl. 14:00

AFLYST!! Fredagsfolkeren: Fri leg!

.. bogbytte, brætspil, gåtur.. Der er frit valg på alle hylder! Velkommen!

10apr kl. 14:00

AFLYST!! Fredagsfolkeren: Påskefrokost (OBS: tilmelding senest 3/4)

2 stk smørrebrød + øl/vand og kaffe = 40 kroner.

Tilmelding kan kun ske ( >

17apr kl. 14:00

AFLYST!! Fredagsfolkeren: Minigolf (ude af huset)

Vi kører fra Sønderbro kirke kl. 14 ud til Husodde Camping for at tage os >

24apr kl. 14:00

AFLYST!! Fredagsfolkeren: Foredrag om Kaj Munk

Foredrag om præsten og digteren Kaj Munk i anledningen af 75-året for >