FREDAGSFOLKEREN

ET FORTÆLLEMØDESTED for alle hver fredag fra kl. 14-16 hele året rundt!

Da Fredagsfolkeren gik i luften for første gang i april 2017 kom der fire mennesker. I dag er der 34 mennesker på listen over faste fredagsfolk, og der er altid plads til nye. 

I Fredagsfolkeren får vi kaffe og kage med mere. Vi får nemlig også hinandens store og små livsfortællinger og nyder det, uanset om vi fortæller eller lytter.

Fredagsfolkeren kommer man hurtigt til at lære flokken godt at kende eller som en fredagsfolker selv har sagt det: "Da jeg kom i Fredagsfolkeren første gang, kendte jeg ingen, men nu har jeg fået 30 nye mennesker at hilse på og snakke med, når jeg enten møder dem på gaden eller til andre arrangementer i kirken."

Udover at mødes i kirkens mødelokale, så tager Fredagsfolkeren også på små ture ud af huset og skaber på den måde nye fortællinger sammen. 

Du kan se programmet for Fredagsfolkeren her på siden under kalender eller på Sønderbro kirkes Facebookside eller melde dig til Fredagsfolkerens egen lukkede facebookgruppe på www.facebook.com/groups/279504529120634/. Du kan også hente programmet i kirken. 

Har du spørgsmål til Fredagsfolkeren så kontakt kirke- og kulturmedarbejder ved Sønderbro kirke, Katja Mathilda Christensen på mail: katja.mathilda@gmail.com eller på mobil: 60473036.  

FREDAGSFOLKEREN

Ingen begivenheder fundet.