Fredagsfolkeren - dit fortællemødested

For alle - hver fredag fra kl. 14 - 16 - hele året rundt!

Da Fredagsfolkeren gik i luften for første gang i april 2017, kom der fire mennesker. I dag er der 34 mennesker på listen over faste fredagsfolk, og der er altid plads til nye. 

I Fredagsfolkeren får vi kaffe og kage - med mere. Vi får nemlig også hinandens store og små livsfortællinger og nyder det; uanset om vi fortæller eller lytter.

Man kommer hurtigt til at lære flokken godt at kende. Eller, som en fredagsfolker har sagt det:

"Da jeg kom i Fredagsfolkeren første gang, kendte jeg ingen, men nu har jeg fået 30 nye mennesker at hilse på og snakke med, når jeg enten møder dem på gaden eller til andre arrangementer i kirken."

Udover at mødes i kirkens mødelokale, så tager Fredagsfolkeren også på ture ud af huset og skaber på den måde nye fortællinger sammen. 

Se fredagsfolkerens program:


Juleønsket om køkkenteater gik i opfyldelse

Dec. 2019

Fredagsfolkeren er et fortællemødested drevet af frivillige kræfter ved Sønderbro Kirke.  Alt hvad Fredagsfolkeren foretager sig sker ved fælles hjælp, og for penge vi selv har skrabet sammen med kaffekassen. 

Når vi vælger vores oplevelser, er ønsket altid, at de skal give anledning til at føje nye oplevelser til vores egen og fællesskabets fortællinger - ligesom vores oplevelser også helst skal være en anledning til gode samtaler med et fælles udgangspunkt. Alle de ønsker lever køkkenteatret ”Udsigter fra min bedstemors køkken” fra WunderVerk op til, og derfor besluttede vi, at satse på hele tre forestillinger, så alle i flokken kunne være med.  Vi vendte bunden i vejret på kaffekassen, en fredagsfolker spyttede anonymt godt i kassen - og til sidst gik juleønsket for 32 mennesker i alderen 60 -92 år for alvor i opfyldelse, da Fonden Ensomme Gamles Værn sendte Fredagsfolkeren en flot økonomisk håndsrækning.

Så nu sker det, her i december, at fredagsfolket kommer i teatret og ovenikøbet hjemme i køkkenet hos Sønderbro Kirkes organist Lotte Bille Glæsel. Gæstfrihed er også en stor oplevelse, og vi glæder os til det hele! 

Af hjertet tak til Fonden Ensomme Gamles Værn for den bedste julegave til Fredagsfolkeren! 

Find Fredagsfolkeren på Facebook: https://www.facebook.com/groups/279504529120634/

Foto: Anette Asp fra WunderVerk med bedstemor, der fortæller sin livshistorie til gæsterne omkring bordet.

Program for Fredagsfolkeren:

17jul kl. 14:00

Fredagsfolkeren: Fri leg

Fredagsfolkeren er på sommerblus. Det betyder, at der er åbent til >

24jul kl. 14:00

Fredagsfolkeren: Fri leg

Fredagsfolkeren er på sommerblus. Det betyder, at der er åbent til >

31jul kl. 14:00

Fredagsfolkeren: Fri leg

Fredagsfolkeren er på sommerblus. Det betyder, at der er åbent til >

07aug kl. 14:00

Fredagsfolkeren: Fri leg

Fredagsfolkeren er på sommerblus. Det betyder, at der er åbent til >